A blogról/ About the blog

 

Üdv itt nálam 🙂 A blogon egyrészt a belsőépítészeti munkáim látványterveit találod meg, másrészt pedig itt nézheted meg a folyamatosan bővülő montázsgyűjteményemet, amihez általában egy-egy szép színpaletta vagy az aktuális évszak színei adják az ihletet.

Hogy miért is készítem a montázsokat? Akár építkezünk, akár felújítunk, akár csak átrendezünk egy szobát, mindig felmerül, hogy az adott helyiségben milyen színekkel érünk el harmonikus összhatást. Erre sajnos (vagy inkább szerencsére? ) nincs egyetlen általános recept, viszont az összeállításokból ihletet meríthetsz és talán találsz néhány jól hasznosítható ötletet is. Megpróbálom bemutatni azt is, mennyire változatos hangulatú tereket alakíthatunk ki csupán azzal, ha ugyanazt a szobát más-más színvilággal rendezzük be.

Ha célzottan keresel, használd a címkefelhőt: keress rá színre, helyiségre vagy akár egy évszakra. További tippekért és egy kis olvasnivalóért lapozd át a cikkeket is.

A montázsokhoz felhasznált fényképek forrását itt találod.

Kellemes nézelődést és ihletgyűjtést kívánok!


Welcome to my blog where you can find my moodboards, 3d plans and a lot of montages inspired by various color schemes.

Why do I create montages? During interior designing I’m often asked what colors we should use to reach harmony in the rooms. My intention is to help you with some color inspiration, hopefully with some useful ideas, and to demonstrate how many various views we can create just with different color palettes.

To get inspired easier, please use the tag cloud: search for a color, a room or a season as well.

You can find photo sources here.

I hope you will enjoy my blog!

m01lévai magdolna-crop

 

Mentés

Mentés

Advertisements