Szolgáltatások

2

Válaszd bármelyik szolgáltatást:

a lakberendezési tanácsadást,

a belsőépítészeti tervezést,

a látványtervezést,

az építészeti tanácsadást,

az ingatlaneladási csomagot

vagy a montázskészítést,

görgess lejjebb, olvasd el, melyik szolgáltatást mikor érdemes választanod és milyen terveket kapsz majd kézhez. Mivel minden tervezési feladat más, ezért mindenkinek egyedi árajánlatot készítek, de az alábbi, tájékoztató jellegű árakkal előre tudsz kalkulálni.

2

LAKBERENDEZÉSI TANÁCSADÁS

2018.07.11_Márti lakása

Mikor válaszd?

Ha egy szoba berendezésével elakadtál: nem találod a stílust, nem tudod, hogyan rendezd el a funkciókat vagy van egy kialakult kép a fejedben, vannak ötleteid, de nem tudod, hogyan hangold össze őket.

Mit kapsz kézhez?

Feladattól függően egy vagy két verzió 3d-s alaprajzot, hozzá hangulattervet, színsémát, megvalósítási ötleteket.

Ára:

2.500 ft/m2-től

2

KONCEPCIÓTERV

háló_előtte-utána

Mikor válaszd?

Például költözéskor, felújításkor, amikor egy egész lakást vagy egy szobát szeretnél berendezni. Lehet, hogy már adott néhány burkolat, lehet, hogy vannak meglévő bútoraid, de az egészet szeretnéd összefogni és új elemekkel kiegészíteni. Ha szeretnél egy teljes tervet arról, hogy milyen falfestéket, tapétát, bútorokat és kiegészítőket válassz.

Mit kapsz kézhez?

Feladattól függően először egy vagy két hangulattervet, majd egy 3d-s alaprajzot, helyiségenként legalább két látványtervvel. Ajánlok neked falszínt, burkolatokat, felületeket, anyagokat, bútorokat. Kapsz egy teljes bevásárlólistát arról, mit, hol és mennyiért szerezhetsz be.

Ára:

5.000 ft/m2-től

2

KIVITELI TERV

nappali_before_after

Mikor válaszd?

Ha a lakásod teljes átalakításon esik át. Ha falakat mozgatsz, új ajtókat teszel be, levered a régi csempét és újat választasz helyette. Ha átalakítod a fürdőszobát vagy a konyhát. Ha szeretnéd, hogy valaki a tapétától kezdve a díszpárnáig megtervezze neked az új otthonod.

Mit kapsz kézhez?

Feladattól függően, éppúgy, mint a koncepciótervnél, először egy vagy két hangulattervet majd egy 3d-s alaprajzot, helyiségenként legalább két látványtervvel. Ezek alapján mindent átbeszélünk, majd elkészítem a végleges tervet. Ehhez ajánlok neked falszíneket, burkolatokat, felületeket, anyagokat, bútorokat, bevásárlólistával együtt. Kiszámolom, mennyi burkolatra, tapétára, csempére lesz szükséged, szükség szerint kapsz álmennyezeti tervet, burkolatkiosztási tervet, asztalosterveket, bontási és építési terveket: minden olyan tervet, ami alapján a lakásodban megforduló szakemberek majd dolgozni tudnak.

Ára:

7.500ft/m2-től

művezetéssel: 10.000ft/m2-től

2

LÁTVÁNYTERVEZÉS

Mikor válaszd?

Ha már kiválasztottad a burkolatokat, a színeket, kinézted a neked tetsző bútorokat, lámpákat, de nem tudod, hogy biztosan jól döntöttél-e, és szeretnéd egyben látni az egész helyiséget még mielőtt mindent beszereznél.

Mit kapsz kézhez?

Helyiségenként 4 db látványtervet, melyen az általad megálmodott bútorok, burkolatok, színek, lámpák szerepelnek.

Ára:

Teljes lakás esetén: 6.000 ft/m2-től

Szobánként: 30.000 ft/helyiség-től

felméréssel Budapesten: 40.000 ft/helyiség-től

(lehetőség van online tervezésre is, amikor egy bekótázott skicc és fényképek alapján rajzolom meg a lakást, ekkor természetesen nincs felmérési díj)

2

ÉPÍTÉSZETI TANÁCSADÁS

alaprajz

Mikor válaszd?

Leginkább újépítésű társasházaknál vagy ikerházaknál fordul elő, hogy építéskor a lakások alaprajza nincs igazán személyre szabva. Lehet, hogy te kisebb módosításokat szeretnél, lecsípni egy kamrát valahonnan vagy megszűntetni egy mosdót, esetleg egybenyitni a konyhát az étkezővel vagy leválasztani egy gyerekszobát. Ahhoz, hogy a lakás a te igényeid szerint működjön, az egész alaprajzot érdemes még a válaszfalak felhúzása előtt átnézni és az elképzeléseidnek megfelelően módosítani.

Mit kapsz kézhez?

Az átbeszélt igényeknek megfelelő építész alaprajzokat, szükség szerint metszeteket.

Ára:

20.000 ft/lakás-tól

felméréssel: 30.000 ft/lakás-tól

INGATLAN ELADÁS CSOMAG

(ONLINE VAGY FELMÉRÉSSEL)

original floorplan
2

Mikor válaszd?

Ha eladod vagy bérbeadod az ingatlanod, és szeretnél egy léptékhelyes, vevőcsalogató 3d-s alaprajzot. Sőt, ha szükséges, egy lehetséges, kedvezőbb térszervezésű átalakításról is készítek hozzá vázlattervet.

Mit kapsz kézhez?

Kérésed szerint egy bútorozatlan vagy berendezett 3d-s alaprajzot, illetve ha szükséges, az ingatlan lehetséges átalakításának vázlatos látványterveit.

Ára:

bútorozatlanul: 15.000 ft/lakás (60 m2-ig)
bútorozva: 25.000 ft/lakás (60 m2-ig)

60m2 fölött megkezdett 10m2-enként +5.000 ft

felmérés Budapesten kiszállással: +10.000 ft

(lehetőség van online tervezésre is, amikor egy bekótázott skicc és fényképek alapján rajzolom meg a lakást, ekkor természetesen nincs felmérési díj)

2

MONTÁZSKÉSZÍTÉS

2018.07.09_mint and white

Mikor válaszd?

Ha valamilyen termékedet egy mutatós, inspiráló képen szeretnéd viszontlátni, amit online vagy nyomtatott hirdetésekhez, kampányokhoz, reklámokhoz használhatsz fel.

Mit kapsz kézhez?

Megbeszélés szerint egy vagy több moodboardot, amiken a te terméked is szerepel.

Ára:

Megbeszélés szerint